Dit prachtige flesje Martini heeft zowel aan de voor- als
aan de achterkant een etiket en is gemaakt
door Hanneke Verheem
Vermout is een versterkte wijn die op smaak is gebracht met
aromatische planten en kruiden
De drank ontstond in
Frankrijk in de achttiende eeuw en was geïnspireerd op een Duitse
wijn met alsem
Alsem is een kruid
dat wordt gebruikt bij de distillatie van absint
Andere kruiden,
minimaal vijftig soorten, die kunnen worden toegevoegd zijn tijm, kinine en
vanille
Oorspronkelijk
werden de verschillende kruiden gebruikt om de flauwe smaak van goedkope wijnen
te verbeteren
Vermout wordt veel
als aperitief en digestief gedronken
Ja dit drankje ken ik nog wel...martini on the rocks eind jaren 70!
BeantwoordenVerwijderenJammer ik kan niet verder kijken bij Hanneke, ik ben (nog) geen facebker maar het wordt steeds duidelijker dat ik er een keer mee bezig moet gaan.
Groetjes Helma
Ik ben wel FB-er maar ook ik zie niks. Jammer maar helaas, ik respecteer haar beslissing om de pagina verborgen te houden.
BeantwoordenVerwijderenMisschien als je vraagt of je vriend met haar kan worden dat je haar pagina wel kan bezoeken...? Ik zou het niet weten hoe het moet want ik heb geen Facebook.
VerwijderenGroetjes Xandra
Thanks for the link. I love the Martini bottle and the olives you included.
BeantwoordenVerwijderenHugs, Drora